İşletmeciliğini Levent İldeş’in üstlendiği Merry Güzellik Salonu’nda “Diyot Buz Lazer Cihazı” ile 4 mevsim işlem yapılabiliyor.

Yıllarca çeşitli hastanelerde uzman estetisyen olarak çalıştıktan sonra Yeniyol Mahallesi Sel Sokak üzerinde Merry Güzellik Salonu’nda uzman estetisyen olarak göreve başlayan Filiz Ser, uzman kadro ile çalıştıklarını ifade ederek, özellikle Diyot Buz Lazer Cihazı ile ince ve iri tüylerin çok etkili ve acısız bir şekilde alınabildiğini bildirdi. Söz konusu cihazı Çorum’a ilk defa kendilerinin getirdiğini kaydeden Ser, 4 mevsim işlem yapabildiklerini dile getirdi.

Güzellik salonunda söz konusu cihazın dışında farklı cihazların da bulunduğunu belirten Filiz Ser, dövme silme makinesi ile istenmeyen dövmelerin silindiğini, tırnak işleme makinesi ile de tırnakların rengârenk olduğunu söyledi.

“Kişiye özel tek kullanım hijyen ağdası, kaş alma, tırnak süsleme, cilt lekelerini ortadan kaldıran, gözenekleri sıkılaştıran ve cilt sarkmalarını gideren karbon peeling” gibi uygulamaların da yapıldığını ifade eden Ser, “Yeni açıldığımız için misafirlerimize yönelik kampanyalarımız var” dedi.

Ser, Merry Güzellik Salonu’nda sadece kadınlara değil, erkeklere de bakım yapıldığını kaydederek, “Temiz, sıcak, güvenilir ve samimi bir ortam olan Merry Güzellik Salonu’na tüm halkımızı bekliyoruz” diye konuştu.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim