Otomobil sektöründe yaklaşık 30 yıllık bir tecrübeye sahip olan firmalarının özellikle İngiltere’den çözüm ortaklarıyla birlikte büyük bir ivme yakaladığını söyleyen Esat Şenol, Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği Bomm’un İstanbul merkezli olmak üzere İstanbul’da 4, Ankara’da 2, Bursa, İzmir, Konya, Adana, Kayseri ve Çorum gibi illerde bayileri bulunduğunu, iki yıl içinde 60 bayiye ulaşmayı hedeflediklerini ve bu kapsamda Türkiye genelinde Franchise verdiklerini bildirdi.
Amerika da ve Avrupa da yaygın olarak uygulanmakta olan “boyasız göçük düzeltme” ve “dolu hasarı tamiri” gibi işlemleri BOMM Know-how ile birleştirerek profesyonel bir şekilde giderdiklerini ve kesin çözüm sunduklarını açıklayan Esat Şenol, Türkiye’nin en büyük filo kiralama şirketi İntercity ve Porsche Driving Center gibi ünlü firmaların çözüm ortağı konumuna geldiklerini de vurguladı.
Çorum’da yaklaşık 20 yıldır faaliyetlerini Opel ve Voksvagen servisi olarak sürdüren Özşen Otomotiv olarak kurdukları Boom Boyasız Onarım Merkezi’nin satış sonrası servis hizmetlerinde de ülkede öncü ve yenilikçi çözümlerle müşterilerinin beklentilerini karşıladığını anlatan Şenol, “Sektörde 27 yıllık bir deneyim ve tecrübe ile 14 yıldır Avrupa’nın birçok ülkesinde yaptığımız ithalat ve ihracatlar ışığında doğan Boom, yenilikleri ülkemizde de uygulamaya ve öncülük yapmaya gayret gösteriyor. Firma olarak tam anlamıyla memnun müşteri, hızlı, tasarruflu, kaliteli hizmet anlayışı ve katma değeri yüksek işlerle hizmetlerimizi sürdürmeyi kendimize ilke edindik. BOMM Boyasız Onarım Merkezleri olarak bayilik vermeye devam ediyoruz. Bu konuda talebi olanlar www.bomm.com.tr internet sitesi veya 0532 383 7663 numaralı telefona başvurabilir” diye konuştu.
Çorum’da son günlerde yaşanan dolu yağışı sonrasında araçları hasar gören vatandaşlar için de seferber olduklarını, araçların orjinalliğini bozmadan dünyanın en gelişmiş teknikeriyle sorunu çözdüklerini ve bu kapsamda Bomm merkezinden kuvvetli dolu nedeniyle hasara uğrayan araçlar için özel bir ekip getirdiklerini ifade eden Şenol, bu konuda bilgi almak isteyenleri Ankara yolu üzerindeki Özşen Otomotiv’e beklediklerini sözlerine ekledi.
(Volkan SINAYUÇ) 
Editör: TE Bilisim