Evlüce Otomotiv, RS Servis’in anlaşmalı olduğu sigorta acentelerine 400 metrekarelik yeni yerinde tanıtım kokteyli verdi.
Tanıtım kokteyline, RS nin ‘mini onarım’ anlaşmalı olduğu Güneş Sigorta, Dubai Star Sigorta, Generali Sigorta, Groupama Sigorta, Doğa Sigorta, Ziraat Sigorta ve Ray Sigorta’nın acenteleri katıldı.
Sigorta sektörüne 2009 yılında giren RS Servis’in üç ana kategoride “mini onarım”, “mobil parça onarımı” ve “alüminyum tamiri” konularında hizmet verdiği, Türkiye’de 52 RS servis noktasının bulunduğu bildirildi.

MİNİ ONARIM VE BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME
Evlüce Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Budak, Evlüce Ford Plaza olarak 400 m2 alanda RS ve sektöre mini onarım ve boyasız göçük düzeltme alanlarında hizmet verdiğini bildirdi.
Yaşar Budak, gerek sigorta şirketleri, gerekse müşteriler için hasar onarım maliyetlerinin her geçen gün arttığına dikkat çekerek, 2014 yılında sigorta sektörüne, değiştirilmeyip onarılan parçalar sayesinde 96.5 milyon liralık malyet avantajı sağlandığını söyledi.

ARACIN ORİJİNALLİĞİ BOZULMUYOR
GenelMüdür Yardımcısı Budak’ın verdiği bilgiye göre, boyasız kaporta göçük düzeltme, dış etkenler sonucu araçların kaporta aksamları üzerinde meydana gelen boyanın zarar görmediği orijinal boyasına zarar vermeden düzeltilerek eski haline getirilme sanatı. Bu teknik sayesinde aracın orijinalliği bozulmuyor, ikinci el satışında değer kaybına uğramıyor.



PLASTİK AKSAM PARÇA TAMİRİ
Araçların plastik malzemeden üretilmiş ön ve arka tampon, çamurluk, bagaj kapağı, yan plastik çıtalar, marşpiyel, torpido, orta konsol, kapı iç panelleri vs. onarılabilir sıyrık, çatlak, yırtık, göçük hasarlar, aracın orijinalliğini bozulmadan üstün tekniklerle onarılıyor.

ALİMİNYUM ALAŞIMLI JANT VE RADYATÖR
Üzerinde çizik, yırtık, sıyrık, vs. hasarlar bulunan alüminyum alaşımlı jantlar, özel jant düzeltme cihazında düzeltilerek özel boya tekniği ile boyanarak yenileniryor.
Araçlarda önden çarpmalar nedeniyle radyatör gövdesinde meydana gelen deformasyonlar, radyatör kazan ve ayaklarındaki kırık ve kopuklar ile radyatör kanallarındaki yırtık, patlak, eğilme gibi radyatörün komple değiştirilmesini gerektiren hasarlar, RS Servis Hizmetleri tarafından garantili olarak onarılıyor.

DÖŞEME TAMİRİ VE UYGULAMALARI
Araçların plastik, halı, deri, vinleks, kumaş, velur kaplı aksamlarında dış etkiler sonucu oluşan sigara yanığı, çizik, yırtık, çatlak, RS özel ekipmanlar, malzemeler ve uygulama teknikleri sayesinde hasarlı parçayı komple değiştirmeye gerek duyulmaksızın tamir ediliyor.Ayrıca deri ve vinil kaplı koltukların komple boya ve restorasyonu bu hizmet kapsamında yapılıyor.

BOYASIZ DOLU HASARI ONARIMI
Dolu hasarı, otomobillerin başına gelebilecek en büyük felaketlerden biri.Ciddi bir dolu yağışı ile birlikte ne yazık ki arabalarda onlarca göçük oluşabiliyor. Eskiden bu hasarların boyasız onarımı mümkün olamıyordu. Oluşan hasarın giderilmesi için otomobilin hasarlı bölümleri değiştiriliyor ve aracın orjinalliği bozuluyordu. Şimdi dolu hasarı ile oluşan göçükler için sayısı ne kadar olursa olsun “Boyasız Kaporta Göçük Düzeltme” tekniği ile özel el aletleri kullanılarak, herhangi bir boya işlemi yapılmaksızın ve aracın orijinalliği korunarak gideriliyor.
Kasko sigortası sahibi müşteriler, araçlarını, RS’nin bir çok sigorta şirketi ile tesis ettiği “Anlaşmalı Servis” sözleşmeleri kapsamında, hasar dosyası açtırarak, poliçe genel şartlarında belirtilen hususlar dışında herhangi bir ekstra ücret ödemeden onartabiliyor.
Editör: TE Bilisim