İYİ Parti Genel Merkezi’nin uygulama koyduğu ve 81 ili kapsayan “İyilik Kervanı” Projesi kapsamında Çorum’da bir takım etkinlikler düzenlendi.

Program kapsamında dün İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, Kayseri Milletvekili Dursun Ataş,  Genel İdare Kurulundan Yener Yıldırım, Mehmet aslan, Bircan Akyıldız, İrfan Alpat, kurucu üye Abdulkadir Yuvalı, İlay Aksoy ve İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsacmacı TSO Yönetim kurucu Başkanı Çetin Başaranhıncal’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, memleketin panayıra döndüğünü ve sükuneti sağlayacak bir ortak aklın sesini duyurması gerektiğini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşine az rastlanır bir rekabet ortamı oluşturduğunu ve iyi bir rakip olduğunu anlatan Ağıralioğlu, bir partinin bu kadar uzun zaman iktidarda kalmasının ise siyasetin tabiatını bozduğunu ifade etti.

“Kimse kimsenin siyasal eğilimine göre şekillendirme yapamaz” diyen İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, daha önce muhalefet kesiminin denetim merkezi gibi hareket ettiğini dile getirdi.

Esnaf ve sanayicilerin korku içerisinde olduğunu söyleyen Ağıralioğlu, kimsenin konuşmak istemediğini ve topu kendilerine attıklarını vurguladı. Kendilerinin konuştuğunda da ya gündem oluştuğunu ya da işlerine gelmeyenlerin kendilerini FETÖ’cü ilan ettiğini belirten Ağıralioğlu, ülkeyi kötü etkileyen noktadır dövizin dalgalanması olduğunu, doların 6.5 de olsa sabit olarak tutulabilmesi halinde stoklanmanın da önüne geçilebileceğini dile getirdi. (Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim