Çorum’da Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan doktor ve sağlık personeli, İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek polislere destek verdi. Hain saldırıyı kınayan ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli polislere çiçek veren doktorlar, şehitlere Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi.
Bu saldırıların Türk milletini yıldıramayacağını dile getiren Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Sinan Zehir, “Kızıma şu sorunun cevabını veremedim, 'Polisler onlara ne yapmıştı baba. Niye öyle yaptılar?' Bugün sabah bile bu soruyu sordu. Bunlar bizi yıldırmayacak. Daha çok bir arada olacağız. Bunun cevabını en güzel şekilde en şiddetli şekilde vereceğiz. Biz sağlık camiası olarak her zaman yanınızdayız. Biriz bütününüz. Bizde polisiz, bizde askeriz. Oradaki her can bizim canımız. Onlar bizim canımızdan can kopardılar. Ama bunun hesabını hep beraber soracağız. Başımız sağolsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Yanınızdayız. Sizin canınız. Siz bizim canımızsınız” dedi.
Daha sonra yaralı polislerin tedavi gördüğü Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan bir hemşirenin paylaşımını okuyan Başhekim Zehir ve diğer doktorların duygulandığı gözlendi.
İl Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Erdoğan Aras ise ziyaretten dolayı doktor ve sağlık görevlilerine teşekkür ederek, “Birbirimizi tamamlayan unsurlarız. Biz nedereysek siz de ordasınız. Hep böyle devam edecek. Yaşanan acı hepimizin acısı. Bütün kurumlarımız arıyor. Gelerek destek veriyorlar” dedi.

Editör: TE Bilisim