Belediye Meclisi toplantısında gündem dışı söz alan MHP Çorum Belediye Meclisi Grup Başkanı Selim Güloğlu, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve belediye meclis üyelerini tebrik etti.

31 Mart yerel seçimleri sonucunda halkın temsilcisi olarak MHP adına mecliste bulunduklarını kaydeden Güloğlu, şunları söyledi:

“Önümüzdeki 5 yıllık süreç içerisinde; hiçbir kirli pazarlığın içinde yer almadan, kıblemizi şaşırmadan, Ülkücü ahlakımızdan asla taviz vermeden şehrimizin ve hemşerilerimizin menfaatleri gereğince hareket edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Bizim için dil, din, ırk, mezhep ayrımı yoktur. Bizim tek ayrım yapacağımız nokta; doğru ve yanlışın ayrımıdır. Tek gerçek, halkımızın adil hizmet almasıdır. Yanlışa alkış tutmak ne kadar kötü ise, doğruyu karşı çıkmak ta o kadar kötüdür. Bu inanç ve iradeyle önümüzdeki 5 yıllık süreçte "Halka hizmet Hakk'a hizmet" şiarıyla gece gündüz demeden çalışacağız.

Memleketimize ve Hemşerilerimize müreffeh bir yaşam sunabilmek için projeler geliştireceğiz. Bunları da yapabilmek için tüm çabamızı harcayacağız.” (Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim