Yavruturna Mahallesi Cengiz Topel Caddesi No:1/1 adresinde hizmete giren Akhisar Zeytin ve Zeytinyağı Üreticileri Ege Yöresel ürünleri Çorum Şubesi’nin açılışına ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Oto Tamircileri Odası Başkanı Necmettin Uzun, Akhisar Zeytin ve Zeytinyağı Üreticileri Birliği Başkan Yardımcısı Mehmet Gezgin ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılışı yapılan şube hakkında bilgi veren Mehmet Gezgin, “Daha önce Çorum’da düzenlenen tarım fuarına geldik, Çorum’da doğal ürünlere büyük bir ilgi olduğunu görmemiz nedeniyle şubemizi Çorum’da açtık. Şubelerimizde birlik tarafından üretilen zeytin ve zeytinyağların satışını yapıyoruz. Bunların yanı sıra Çorum’da ilk defa Keçi Loru’nun satışına başladık. Ev yapımı salça, domates kurusu ve tarhana satışlarımız da var. Ürünlerimiz doğal olduğu için Çorum’da da ilgi çekeceğine inanıyoruz. Şubemizde birlik tarafından üretilen 25 çeşit zeytin ayrıca natürel ve eski sistemle üretilen taş baskı zeytinyağının da satışını yapacağız” dedi.
Akhisar Zeytin ve Zeytinyağı Üreticileri Ege Yöresel ürünleri Çorum Şubesi’nin işletmeciliğini ise Mustafa Bayrak ve Kerim Elsüer birlikte gerçekleştirilecek.




(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim