Çorum’un Eşref Hoca Caddesi’nde faaliyet gösteren Estelia House Güzellik Salonu, deneyimli personeli, ileri teknolojik olanakları ve modern yöntemleriyle yalnız Çorum’a değil bölgeye de hitap etmeyi amaçlıyor.
Sevinç Keskin ve Dilara Merve Eceviş tarafından kurulan Estelia House, kadınları “güzelliklerini keşfetmeye” çağırıyor ve “gizli güzelliğinizi keşfedeceğiz” şeklinde iddialı bir hedef ortaya koyuyor.
Kuruculardan Sevinç Keskin, yurt içi ve yurt dışı eğitimleriyle geniş bilgi ve deneyime sahip. Salonun tüm personeli de son derece eğitimli ve deneyimli. Cihaz bakımından donanımlı bir salon ve deneyimli bir kadro bir araya gelince, doğal olarak hizmet iddiası da büyük oluyor.
Estelia House’da yalnızca kadınlara hizmet verdiklerini, yüz, cilt ve vücut bakımı açısından her türlü soruna çözüm ürettiklerini belirten Sevinç Keskin, Çorumlu kadınlara “Bizi ziyaret edin, gizli güzelliklerinizi keşfedelim” çağrısında bulunuyor.
Profesyonel ekipleriyle konuklarının tüm isteklerini yerine getirdiklerini vurgulayan güzellik uzmanı Keskin, “İstiyoruz ki, tüm konuklarımız salonumuzdan ayrıldıklarında kendilerini güzel ve mutlu hissetsinler. Bunun için, daima ileri teknolojinin ve yeniliklerin takipçisi olacağız. Hedefimiz, her gün biraz daha kaliteli hizmet.” diye konuştu.
Sevinç Keskin, satırbaşları itibariyle de şu bilgileri verdi:
“Makyaj: Doğal güzelliği bozmadan ve kişiliğin önüne geçmeden, yüzün kusurlu taraflarını kapatıp, güzel taraflarını ortaya çıkaran, kişiliği ve yaşam şeklini ortaya koyan bir sanattır.
Masaj: Sağlığa ulaşmanın ve sağlıklı kalmanın en kolay yollarından biridir ve hepimiz bunu doğallıkla yaparız.”
Cilt bakımı: Cildinde sorunlar yaşayanlar için gereklidir ve fayda sağlamaktadır. Ancak sorununuz yoksa ve daha çok genç yaştaysanız, ileride daha çok bakım yaptırmanıza neren olacaktır.
Anti aging tedavileri: Bu uygulamada hedef, yaşlanma sonucu oluşabilecek hastalıkları önlemek, güç kaybını engellemek ve daha uzun süre genç kalmayı sağlamaktır.”



(Aliye ÖNCEL)
Editör: TE Bilisim