Doğa Okulları öğrencileri ziyaret sırasında Atıl Üzelgün Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon merkezi ve Kamile-Hacı Ahmet Akdağ Huzurevi Yaşlı Bakımı ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bulunan yaşlılara karanfil verdi. Öğrenciler huzurevi sakinleriyle dertleşip sohbet etti. Etik değerler kulübü öğrencileri, Kamile –Hacı Ahmet Akdağ huzurevinde huzurevi sakinlerinin yapmış olduğu ebru sanatı eserlerini hayranlıkla izledi.
Doğa İlkokulu Müdürü Hasan Ali Kalayoğlu, “Hepimizin ortak anlayışı insan olmaktır. Büyüklerimize gösterdiğimiz saygı, sevgi, hoşgörü onlara olan minnet borcumuzdur. Bugün genç ve sağlıklıysak yarın bizler de yaşlanacağız. Büyüklerimizin yaşama sevinçlerini kaybetmemeleri, hayata olan bağlılıklarını güçlendirmeleri amacıyla sorun ve sıkıntılarını çözmek bizlerin insani görevidir. Bu nedenle, yılın bir günü ya da bir haftasında bu ziyareti başlangıç olarak kabul ediyor ve Doğa Okulları olarak bu konuda üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya söz veriyoruz” diye konuştu.
Karşılıklı sevgi seline dönen ziyaretten hem öğrenciler hem de huzurevi sakinleri mutluluk duydu. Öğrenciler sık sık ziyaret sözü vererek yaşlıların elini de öptüler.
(Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim