t-MBA Öğretmeni Melike Üstünel öncülüğünde yürütülen proje çerçevesinde, taşımalı eğitim yapılması ve çevre köylerden gelen öğrencilerin fazlalığı sebebiyle Çorum 80. Yıl İlkokulu, yardım yapılacak okul olarak belirlendi.

Doğa Okulları t-MBA Meclisi ilk olarak 80. Yıl İlkokulu Müdürü Turgut Çağlayan ile iletişime geçerek kıyafet yardımında bulunulacak öğrencileri belirledi. Okula yapılan ziyaretle öğrencilere kıyafetleri teslim edildi.

Öte yandan Doğa okulları t-MBA Meclisi, “Bu Kış Beni Sen Giydir” projesini, eğitim kurumları dışında da devam ettirdi. t-MBA Meclisi, Yeniyol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray’ın aracılığıyla belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlara kıyafet dağıtımı gerçekleştirildi. Aynı zamanda, ihtiyaç sahibi olan ailelere gıda yardımında da bulunuldu.

Proje Koordinatörü Melike Üstünel, Doğa Okulları’nın özgün eğitim modeli olan t-MBA (MBA for teenagers)’nın, işletme yüksek lisans programının liselere göre yapılandırılmış hâli olduğunu anımsatarak, “t-MBA öğrencilerimizi, bu örnek davranışlarından dolayı gönülden kutluyorum. Projelerini başarıyla tamamlayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştıran öğrencilerimiz; vicdanlı, paylaşımcı, çevresine duyarlı, sosyal sorumluluk bilinci yüksek bireyler olarak yetişiyor. Öğrenci kardeşlerimiz ve halkımız kendilerine yapılan bu yardımdan dolayı çok mutlu oldu. Kampanyaya destek ve emek veren herkese çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim