Türkiye turuna çıkan Doğa Koleji Yaz Şenliği TIR’ının son durağı Çorum oldu.

Doğa Koleji’nin geleneksel yaz eğlencesine ev sahipliği yapan etkinlik TIR’ı dünden itibaren AHL Park önünde Çorumlu çocuklar ve aileleriyle buluşmaya başladı.

3 gün boyunca AHL Park önündeki açık otopark alanında etkinlikler yapacak olan Doğa Koleji Yaz Şenliği TIR’ında oyun ve yarışmalarla eğlenceli vakit geçiren çocuklar, akademik etkinliklerle de öğrenmeyi ihmal etmeyecek.

Çocukların ve ebeveynlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerde katılımcılar Doğa Koleji TIR’ının birbirinden renkli etkinliklerinde yer alma fırsatı bulacak. Yarışma, sanat, bilim, spor, Doğa Cup ve sahne gösterileriyle rengârenk günler geçiren çocuklar kazandıkları madalya ve hediyelerle bu güzel tatil anılarını belgeleyecek.

TIR’da görevli halkla ilişkiler uzmanları, Ankara ve Samsun’un ardından Çorum’a geldiklerini ve bundan sonraki duraklarının Trabzon olacağını belirterek, AHL Park AVM’nin yarınki kapanış saatine kadar eğlenmek ve öğrenmek isteyen tüm çocukları Doğa’nın etkinlik TIR’ına beklediklerini dile getirdiler.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim