Çorum Doğa Koleji t-MBA Öğrenci Meclisi geleneksel hale gelen “Bu Kış Beni Sen Giydir” projesi kapsamında minik öğrencilere kıyafet ve ayakkabı yardımı yaptı. Proje çalışmaları t-MBA Öğretmeni Melike Üstünel önderliğinde yürütüldü. t-MBA Meclis başkanı ve sorumlu öğrenciler, yardım yapılacak okulları belirlediler. Daha sonra Çorum’un önde gelen iş adamları ile irtibata geçerek sponsorluk konusunda yardım talep ettiler.

Çorum Doğa Koleji öğrencileri, “Bu Kış Beni Sen Giydir” projesiyle bu yıl Çorum Bayat Çerkeş Köyü İlkokulu’na ve İskilip Erenler Cumhuriyet Ortaokulu’na yardımda bulundu. Okullara yapılan ziyaretle öğrencilere kıyafetleri ve ayakkabıları teslim edildi.

t-MBA Öğretmeni Melike Üstünel, soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahibi öğrencileri bir nebze de olsa sıcak tutabilmenin ve onların bu sevincine ortak olabilmenin kendileri için en büyük mutluluk olduğunu belirterek, “Çorum Doğa Koleji öğrencileri akademik başarıyla yetinmeyip bu projeler sayesinde çevresine duyarlı, vicdanlı, sorumluluk sahibi, topluma duyarlı bireyler olarak yetişiyor. Geleneksel hale gelen bu yardım kampanyamızı yürüten ve bunu başarıyla tamamlayan t-MBA Meclisi öğrencilerimize ve emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim