Geçtiğimiz Cumartesi günü kendisini destekleyen çok sayıda oda başkanı ile birlikte Dodurga ve Oğuzlar’a çıkarma yapan Recep Gür’e ilçe esnaf odalarından tam destek geldi.

İlk olarak Dodurga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nafel Karabacak’ı ziyaret eden Gür, burada Oda Yönetim Kurulu üyeleriyle görüşerek, neden aday olduğuna ilişkin açıklamada bulunurken, oda üyelerinin sorunlarını ve taleplerini yerinde dinledi.

Dodurga esnafının tam desteğini alan Gür daha sonra Oğuzlar’a geçerken, Recep Gür ve beraberindeki heyeti Oğuzlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Kabalak ve Oda Yönetim Kurulu üyeleri sıcak ilgiyle karşıladı. Burada bir konuşma yapan Oda Başkanı İbrahim Kabalak, birlik başkanı adaylarının Recep Gür olduğunu belirterek, “Buradan ilan ediyorum bizim adayımız Recep Gür’dür. Kayıtsız şartsız kendisinin yanındayız. Gür ve ekibine şimdiden hayırlı olsun” dedi.

ÇESOB Başkan Adayı Recep Gür ise, kendilerini canı gönülden destekleyen Oda Başkanları ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek, birlik ve beraberliğin önemine değindi. Gür, birlik olunduğu sürece aşılamayacak hiçbir problemin olmayacağına belirtti.

Çorum’da faaliyet gösteren oda başkanları ise kendilerini tanıtarak, Recep Gür’ün yanında olmaktan duydukları mutluluğu aktardılar.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim