Belediye Başkanı Mustafa Aydın, İlçe Başkanı Abdullah Uysal ve arkadaşları ile güne dut ve elma ağacı dikerek başlayan Bağcı, “Hep birlikte inşallah meyvesini de yeriz” dedi.
Bağcı’nın Dodurga ziyaretinde Belediye Başkanı Mustafa Aydın çalışmaları hakkında bilgi vererek şunları söyledi:
“Dodurga Belediyesi olarak 2015 sezonuna çok iyi bir şekilde hazırlandık. Kum, Çimento, Yağmur ve İçme suyu borularımız alındı. Kilit taş projelerimiz hazır. Makine parkımız güçlendirildi, bakımları yapıldı. Önümüzdeki haftalarda çalışmalarımıza başlayacağız. Geçtiğimiz aylarda boş durmadık, sel ve taşkın koruma çalışmalarını yaptık. Arazi ve yayla yollarımızı iyileştirdik.”
Bağcı, Belediye Başkanı Mustafa Aydın’a çalışmaları için teşekkür ederek, “Dodurga Belediye Başkanımız Mustafa Aydın’ı takdir ediyor, kendisine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Başkanın 10 aylık performansı takdir topluyor. TOKİ konusuna öncülük etmiştir. Ayrıca Belediye Meclis Üyelerimizi ve Belediye çalışanlarını da tebrik ediyoruz. Sezona hazırlar. İçme suyu, yol, yağmur suyu ve çevre düzenlemeleri ile faal bir yıl olacak. Bu dönemde de çok daha güzel ve anlamlı projeleri birlikte yapacağız” dedi.
Daha sonra Belediye Başkanı, İlçe Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte TOKİ projesinin uygulanacağı arsada inceleme yapan Bağcı, hem genel hem de mahalli idare seçimlerinde Dodurgalıların konut taleplerini aldıklarını söyledi.
Belediye tarafından başlatılan çalışmaların ardından TOKİ’nin de gerekli çalışmaları yaptığını ifade eden Bağcı, bu hafta itibariyle resmi başvuruların yapılarak ilk ödemelerin yapılmasına başlanacağını bildirdi.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim