Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin hayırlı olmasını dilediğini belirterek, 2017 seçimlerinin hemen ardından yeni bir seçim için start verdiklerini açıkladıklarını ve bu seçime de tüm teşkilat olarak hazır olduklarını vurguladı. İl teşkilatından mahalle teşkilatlarına kadar hazır durumda olduklarını ve emeği geçenlere teşekkür ettiğini anlatan Karadağ, herkesin makam ve mevkii peşinde olmadan ahenk içinde çalıştığını söyledi. “Biz eriz komutana tabiyiz” diyen Karadağ, AK Parti Çorum teşkilatı ile gurur duyduğunu, MHP ile yapılacak ittifak ile en yüksek oyu alarak en iyi neticeyi sağlayacaklarına emin olduğunu belirtti.

Bu yıl KÖYDES’e 44 milyon lira geldiğini söyleyen Karadağ, eksiklerin tamamlanacağını belirtti. Seçim atmosferine girilmesi nedeniyle işleri aksatmadıklarını anlatan Mehmet Karadağ, güzel hizçmetlerin de gelmeye devam ettiğini vurguladı.

Hitit Üniversitesi Rektörü ve Sağlık Bakanlığı ile istişarelerinin devam ettiğini anlatan Karadağ, Diş Hekimliği Fakültesinin senatodan geçtiğini, gönderildiği YÖK’den de onay aldığını ifade ederek konunun bakanlığa iletildiğini belirtti. Diş Fakültesinin yapılacak 60 üniteli diş hastanesi ile afiliasyon içerisinde çalışmalarını sürdüreceğini belirten Karadağ, bunun çorum için büyük bir kazanç olduğunu söyledi.

Açıklamasında Hukuk Fakültesi için de çalışmaların sürdüğünü anlatan AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Hukuk Fakültesi’nin de senatodan çıkarak Ankara’ya gönderildiğini, hızlandırmak için bakanlık nezdinde çalışmalara devam edeceklerini ifade etti. Bu çalışmalarda AK Parti Milletvekili Ahmet sami Ceylan’ın büyük katkısı bulunduğunu anlatan Karadağ, tüm milletvekillerine destekleri nedeniyle de teşekkür etti.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim