AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve beraberindeki heyetle Ankara’da AK Parti’nin 107. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu Başkanlığı’nda gerçekleştirilen il başkanları toplantısını değerlendiren Bekiroğlu, “ Dış güçler güdümlü terör örgütleri ne yaparlarsa yapsınlar, bu milletin birlik ve kardeşlik içinde kalkınmasının önüne geçemeyecekler" dedi.
“ÇANAKKALE RUHU YAŞADIKÇA…”
Ülkemizde meydana gelen terör olayları nedeniyle vatandaşların ümitsizliğe kapılmamasını isteyen Bekiroğlu, “Bizlerde Çanakkale zaferinin ruhu yaşadıkça, bu ülkenin birlik ve beraberliğini bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir” ifadesini kullandı.
“FEZLEKELER GÜNDEME ALINMALI”
Parti olarak, Meclis’te bekleyen bütün fezlekelerin gündeme alınmasını istediklerini anlatan Bekiroğlu, milletin vicdanına tercüman olmak, bu tür tutum ve davranışa sahip siyasetçilerin yargı önüne çıkarılabilmesi için dokunulmazlıklarının kaldırılması konusunu gündeme getirdiklerini söyledi.
“VERİLEN SÖZLER YERİNE GETİRİLİYOR”
Terör olaylarına rağmen ekonominin dimdik ayakta olduğunun altını çizen Bekiroğlu, bir yandan terörle mücadele edilirken, bir yandan da hükümet olarak verdikleri sözleri yerine getirdiklerini ifade ederek, “Ülkemizin birliğini, dirliğini hedef alan terör, aynı zamanda kalkınma ve refahın önüne geçmek istiyor. Bu milletin birlik ve kardeşlik içinde kalkınmasının önüne geçemeyecekler. Nitekim bütün bu olumsuz şartlara rağmen ekonomimiz dimdik ayakta, göstergelerimiz pozitif seyretmeye devam ediyor” diye konuştu.
“ANAYASA KONUSUNDA CHP İPE UN SERİYOR”
Milletin yeni anayasa umudunu hayata geçirmek istediklerine dile getiren Bekiroğlu, CHP’nin her zaman olduğu gibi ipe un sererek, sudan bahanelerle bu süreci baltalamaya çalıştığını kaydetti.
İl Başkanı Bekiroğlu, AK Parti’nin 107. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısından sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından verilen akşam yemeğine de katıldı.
Editör: TE Bilisim