Mahallesinin sorunlarına ilişkin olarak bir açıklama yapan Muhtar Hasan Kızıltepe, “Nüfusumuz büyük, alanımız büyük doğal olarak sorunlarımız da büyük” diyor.

Mahallesinin eksiklikleri ile ilgili Çorum Belediyesi’ne çok sayıda dilekçe verdiğini ancak bunların yarısına dahi dönülmediğini belirten Kızıltepe, “Mahalle olarak, Belediye’nin hizmetlerinden eşit bir şekilde yararlanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Mehmet Akif Ersoy 3. Cadde’nin yapılmasının ardından sokaklarının yapılmadığını, İpeklievler 1. Cadde ve sokakları ile İpeklievler 2. Cadde ve sokaklarının asfaltının yapılmadığını kaydeden Kızıltepe, “Burada oturan yurttaşlarımız gerçekten zor durumda kalıyor. Bu caddelerdeki altyapı çalışmaları 3 ay öncesinden bitti ancak asfalt atılmadı. Evler toz-duman içerisinde kalıyor. Kış döneminin başlamasıyla birlikte bu bölgedeki insanlar çamur içerisinde kalacak” dedi.

Mahallenin sorunlarının çözümü noktasında Belediye yetkilileriyle sürekli temas içerisinde olduğunu, sık sık Belediye’ye dilekçe ile başvuru yaptığını anlatan Kızıltepe, “Mahalleden alınan inşaat ruhsatları paraları neden mahallemizin sorunlarının çözümü için harcanmıyor? Diğer mahallelere asfalt ve parkların yeniden yapılacağını söyleyen Belediye Başkanı Zeki Gül’den Bahçelievler Mahallesi’ne de gerekli hizmeti vermesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Mahallenin birçok yerinde halen Çorum’un efsanevi Belediye Başkanı Turhan Kılıççıoğlu döneminden kalan asfaltların bulunduğunu belirten Kızıltepe, Bahçelievler Mahallesi olarak eşit hizmet beklentilerinin devam edeceğini söyledi.

YAPILAN HİZMETLERE TEŞEKKÜR

Belediye’nin yapmadığı hizmetlerinin yanı sıra yaptığı hizmetlerin de bulunduğunu belirten Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe, “Sülüklü Deresi ve çevresi ile Bahar Caddesi ve sokaklarında yapılan çok önemli hizmetler oldu. Bunlar için de tüm Belediye yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.

Kızılkaya, Bahçelievler Mahallesi Sülüklü civarına yapılan Belediye Kültür Merkezi için de emeği geçen tüm yetkililere teşekkür etti. (Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim