Buhara Kültür Merkezi’nde yapılan ödül törenine Belediye Başkan Vekili Ahmet Yabacıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ve İl Millî Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ün yanı sıra okul idarecileri, veliler yarışmada dereceye giren öğrenciler katıldı.

Etkinliğin açış konuşmasını yapan Çorum Belediyesi Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu, “Bu oyunlarla günümüzde en çok ihtiyaç duyduğumuz iletişimi geliştirerek hayatı daha güzel hâle getirmek amacındayız. Çocuklarımız mücadeleyi, yeni stratejiler geliştirmeyi öğreniyor. Sekizincisini düzenlediğimiz bu yarışmada Millî Eğitim Müdürümüze verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Ardından kürsüye gelen İl Millî Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ise “Çorum Belediyesi ile birlikte pek çok şey yapıyoruz. Birlikten kuvvet doğuyor. Çocuklarımızın zararlı alışkanlıklardan uzaklaşmaları, kendi kültürümüz olan zekâyı geliştirici oyunlara öncelik veriyoruz. Belediyemiz, okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz fedakârca çalışıyorlar. Sonuçta kazanan öğrencilerimiz oluyor. Buraya kadar katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ise “Sürece katkı veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Satranç, Mangala, Koridor, Abolone, Reversi, Becerikli Yapılar, Hedef-5 kategorilerinde yarışmalara katılan ilkokul ve ortaokul öğrencilerine hediyeleri protokol üyeleri tarafından verildi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim