MHP Milletvekili Adayı Vahit Doğan, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında gittiği Mecitözü’nde AKP iktidarına yüklendi.
MHP İl Başkanı Bekir Çetin ve Mecitözü İlçe Başkanı Demirel Serbest’in eşlik ettiği Prof. Doğan, ilçe halkıyla bir araya gelerek, onların sorunlarını dinledi.
Bir kahvehanede düzenlenen toplantıda konuşan MHP’nin 1. Sıra Adayı Doğan, Çorum’un uzun yıllardır siyasî iktidar tarafından ihmal edildiğini savunarak, “Çorum’da yatırım diye bir şey yok. Bunu söylediğimiz zaman bize, köylere yapılan altyapı ve yol çalışmalarından bahsediyorlar. Bunlar yatırım değil, devletin aslî görevidir. Hizmet ile yatırımın birbirine karıştırılmaması lâzım. Bölgenin ekonomisini geliştirecek, halka istihdam sağlayacak hiçbir yatırım yok. Çorum ve ilçelerinin bu anlamda yatırım almadığı görülüyor. Üstelik ilçelerimiz gün geçtikçe köye dönüşüyor, kamu kurumları kapatılıyor. Hastanelerde yeteri kadar doktor yok. Gençler işsiz kalıyor, halk göçe zorlanıyor.” diye konuştu.
Prof. Doğan, 1 Kasım’da milletvekili seçilmesi durumunda Çorum halkıyla bir arada olacağını ve sorunların çözümü için çalışacağını vurguladı.



“ÜLKE, PKK’NIN SİLAH DEPOSU OLDU”
Ülkenin şu anki en önemli sorununun terör olduğuna dikkat çeken Doğan, “13 yıldır ülkeyi yöneten AKP iktidarı, terör problemini çözmek yerine daha da artırmıştır. Çözüm süreciyle birlikte terör örgütüne karşı operasyon yapılmaması nedeniyle ülkemiz âdeta PKK’nın silah deposuna çevrildi. Bu silahlar yığılırken tedbir alması gerekenler neredeydi?” ifadelerini kullandı.
Terör sorununu çözemeyenlerin şimdi teröre karşı tepki mitingleri yapmasının anlamsız olduğunu belirten Doğan, “Bu kabul edilebilir bir şey değil. Devlet yönetimi ‘pardon’ demeye gelmez. Devlerin hata yapma lüksü yoktur. Hata yapanlar bunun karşılığında o makamları terk etmelidir.” şeklinde konuştu.

“MHP’YE ÇORUM’DA 1 VEKİL YETMEZ”
MHP İl Başkanı Bekir Çetin ise 1 Kasım seçimlerinde Çorum’dan Ankara’ya 1’den fazla vekil göndereceklerini iddia ederek, “Milliyetçi Hareket Partisi’ne 7 Haziran seçimlerinde Çorum’da şans tanımayanlar, o gün en güzel cevabı almışlardı. Şimdi o kişilere sesleniyorum. Sakın ola, 1 Kasım’da yine öyle bir hataya düşmeyin.” dedi.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim