CHP İl Başkanlığı Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda konuşan CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Ferdi Şimşek, tüm dünya çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.
Şimşek, “Bizler Mustafa Kemal gençliği olarak hiçbir ülkede kutlanmayan fakat değerini bilmemiz gereken bu özel günde Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın anlamını ve önemini herkesin idrak etmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları olarak bu ulusal günde devlet büyüklerini ve resmi kurumları yanımızda görmemenin üzüntüsü içerisindeyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Ulusal egemenlik ulusun namusudur, onurudur, şerefidir.’ Türk Milleti’nin geleceği bugünkü çocuklarının doğru görüşlü ve yorulmak bilmeyen çalışma azmiyle büyük ve parlak olacaktır” dedi.
Öte yandan Halkçı Liseliler Grubu adına bir açıklama yapan Fatih Şanal ise, “Ülkemizin bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün kurumları yozlaştırılmış ve paralar sıfırlanmıştır. İktidar sahipleri gaflet ve delalet içindedirler. Biz gençler, yolundan saptırılan devrimi rayına oturtmaya her an hazırız” diye konuştu.
(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim