Partililer tarafından Osmancık’ta gerçekleştirilen ziyarete MHP İl Başkanı Bekir Çetin, MHP Milletvekili Adayı Prof. Dr. Vahit Doğan, Av. Aybüke Topçubaşı Ekici, Fatih Özcan, Av. Muhsin Kocasaraç, MHP Osmancık İlçe Başkanı Mehmet Erdinç Yiğit ve partililer katıldı.
Ziyaretler sınasında bir işyerine giren Fatih Özcan dükkâna girdiği sırada bakımı yapılan arabanın üzerine gazete kağıtlarının yapıştırılmış olduğunu, gazetenin üzerinde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin fotoğrafı olduğunu görünce dayanamadı. Dükkân sahibine selam veren Özcan, MHP Osmancık İlçe Başkanı Mehmet Erdinç Yiğit ile birlikte arabaya yapıştırılan, üzerinde Bahçeli’nin fotoğrafı bulunan gazete parçasını bulunduğu yerden söktü. Özcan, “Allah başımızdan eksik etmesin. Bilge liderimiz Devlet Bahçeli Türk Milleti’nin teminatıdır” dedi. Özcan esnafla bir süre sohbet ettikten sonra ziyaretlere devam etti.

“O ELLER ÖPÜLMEYE LAYIKTIR”
Ziyaretlere devam eden MHP Milletvekili Adayı Fatih Özcan, burada da araba tamir eden vatandaşa ulaşmak için sanayide dükkânlarında bulunan kanala girdi.
Vatandaşın “ Elim temiz değil, hoş geldiniz” demesi üzerine cevap veren Özcan, “Babam, O senin alın terin. Elim temiz değil de ne demek. Sen elini ver. Evine ekmek götüren o eller öpülmeye layıktır” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim