Çorum’da geçtiğimiz haftalarda teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayan DEVA Partisi Çorum İl Teşkilatı, Vali Mustafa Çiftçi ile Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret etti.

DEVA Partisi İl Başkanı Orhan Vargeloğlu beraberinde Merkez İlçe Başkanı Ertan Eliaçık ve il yönetimi kurulu üyelerinden; Başkan Yardımcısı Yunus Emre Özdemir ile Orhan Veli Yalçın ile birlikte ilk olarak Vali Mustafa Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.

Gündeme ilişkin bazı konuların görüşüldüğü ziyaret için teşekkür eden Vali Çiftçi, DEVA Partisi yöneticilerine çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

DEVA Partisi İl Teşkilatı daha sonra ise Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşkın’a nezaket ziyareti yaptı. İl Başkanı Vargeloğlu yönetimindeki heyette Merkez İlçe Başkanı Ertan Eliaçık, İl Yönetim Kurulu üyeleri Yunus Emre Özdemir, Orhan Veli Yalçın ve Mustafa Özateş hazır bulundu.

Vargeloğlu, Belediye Başkanı Aşgın’a gösterdiği misafirperverlik için teşekkür ederken, Başkan Aşgın da heyete nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim