Uzman Hekimler Komisyonu, hekimleri bir araya getirmeyi amaçlayan koordinasyon toplantılarının ilkini dermatolog hekimler için gerçekleştirdi. Çorum Tabip Odası Başkanı Dr. Mustafa Azak ve Uzman Hekimler Komisyonu Başkanı Dr. Selim Asarcıklıoğlu ile komisyon yönetimini oluşturan Dr. Murat Çağlar ve Dr. Nurullah Yılmaz’ın ev sahibi olarak hazır bulunduğu toplantıya, ilçe devlet hastanesi, özel hastane ve Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan dermatolog hekimler katıldı.
Hekimler arasında iletişimi artırma ve deontolojik dayanışmayı güçlendirme amacıyla yapılan toplantı sonunda konuşan Asarcıklıoğlu, “Hekimler arası iletişimi güçlendirme amacıyla planladığımız organizasyon, burada oluşan samimi ortam ve beraberinde gelişen iletişim ile hedefine ulaşmış oldu” dedi.
Diğer branştaki hekimler için de iki haftada bir düzenli olarak koordinasyon toplantısı yapılacağını dile getiren Asarcıklıoğlu, toplantının gerçekleştirilmesi için emeği geçen herkese ve katılımları için tüm meslektaşlarıma teşekkürlerini iletti.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim