23. dönem MHP Ankara Milletvekili Deniz Bölükbaşı için ilk tören TBMM'de yapıldı.
TBMM'de yapılan törene Bölükbaşı’nın eşi Sema, kızları Zeynep ve Hande ile yakınlarının yanı sıra Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Başkanı adına Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Erkan Haberal, AK Parti Grup Başkanvekilleri Mustafa Elitaş ve Bülent Turan, CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, bazı eski bakan ve milletvekilleri ile meclis başkanları katıldı. Törende ayrıca MHP Grup Başkanvekilleri Erhan Usta ve Erkan Akçay'ın da aralarında olduğu çok sayıda MHP yöneticisi ile eski ve yeni milletvekilleri de hazır bulundu. 
Bölükbaşı'nın cenazesinin TBMM tören alanına getirilişinin ardından özgeçmişi okunarak saygı duruşunda bulunuldu ve TBMM Camii imamı Ahmet Yedekçi tarafından dua okundu. Zeynep Bölükbaşı kortejin önünde babasının fotoğrafını taşıdı. Tören bittikten sonra Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Bölükbaşı'nın ailesi, taziyelerini ilettiler.
Deniz Bölükbaşı’nın cenazesi daha sonra Ankara Kocatepe Camii’ne getirildi. Burada öğlen namazından sonra kılınan cenaze namazına Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, iş ve siyaset dünyasının tanınan isimleri, ailesi ile sevenleri katıldı. Kocatepe Camii’nde CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile MHP Lideri Bahçeli’nin yan yana saf tutarak bir süre sohbet ettikleri de gözlendi. Namazın ardından Sema, Hande, Zeynep ve Gönül Bölükbaşı taziyeleri kabul etti. 
Cenaze namazının ardından Bölükbaşı’nın cenazesi Cebeci Asri Mezarlığında toprağa verildi. 
(Haber Merkezi)
 

Editör: TE Bilisim