Amasya merkezde yer alan Devlet Demiryolları’na ait kıymetli arsaların satış ihalesini, Çorum, Ankara ve diğer illerden katılan önemli firmalar arasında, Kılıçoğlu İnşaat kazandı.
Özelleştirme İdaresi Başkanı, hemşehrimiz Ahmet Aksu da, ihaleden sonra, başarılarından dolayı Kılıçoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Kılıçoğlu ile Başkan Vekili Hakan Kılıçoğlu’nu kutladı.

KIRAN KIRANA BİR İHALE
Kılıçoğlu İnşaat Genel Koordinatörü Tacettin Demirer, ihale süreci ile ilgili bilgi vererek, pek çok güçlü firmayla kıran kırana bir yarış sonunda TCDD’nin kıymetli arsalarını alma başarısını gösterdiklerini söyledi.
İhalede hem kendi firmalarını, hem de Çorum’u en iyi şekilde temsil ettiklerini vurgulayan Tacettin Demirer, “Satışa çıkarılan arsaların en kıymetlilerini, hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan aldığımız için son derece mutluyuz” dedi.
Demirer, Özelleştirme İdaresi Başkanı Ahmet Aksu’nun, Çorum’a ve Amasya’ya hizmetlerinden dolayı firmalarına teşekkür ettiğini de bildirdi.

“AMASYA’NIN KENTSEL DOKUSUNU DİKKATE ALIYORUZ”
Genel Koordinatör Tacettin Demirer, konuya ilişkin açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Elbette ki bu kıymetli arsaları satın almak ve sonrasında Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın ve ihaleye katılan ülkemizin güçlü firmalarının takdirlerini kazanmak bizleri mutlu etti. Ancak bizim için bu aşama henüz işin başlangıcıdır. Satın aldığımız arsaların tapu tescillerinin hemen sonrasında, buralara yapılabilecek iş merkezlerinin, yurt binalarının ve konutların proje çalışmalarını başlattık. Projelerimizde, Amasya ilimizin kentsel dokusunu, dikkate alarak, estetik, dayanıklılık ve kaliteyi ön plana çıkararak çalışmalarımıza devam ediyoruz. İhale esnasında ortaya koyduğumuz başarıyı yine, projelerin hayata geçirilmesi konusunda da ortaya koyacağız.”

ÇORUM VE MERZİFON’DA DA PROJELER DEVAM EDİYOR
Kılıçoğlu İnşaat Genel Koordinatörü Tacettin Demirer, bu projeler dışında, Çorum, Amasya ve Merzifon’da devam eden ve planlanan projelerinin de bulunduğunu, büyükbir gayretle çalışmaya devam ettiklerini anlatarak, “Özellikle son dönemde ülkemiz ekonomisi için ortaya atılan olumsuz söylentilere kulaklarımızı tıkadık ve işimize odaklanarak, elimizden gelenin en iyisini ortaya koyma gayreti içerisine girdik.” diye konuştu.

“BÖLÜCÜLERE EN GÜZEL CEVAP: ÇALIŞMAK”
Demirer, “Ülke sevgimiz gereği, ülkemizi yıkmaya ve bölmeye çalışanlara karşı verilebilecek en güzel cevap, ülke menfaatlerimiz için özveriyle, gayretle ve alınteriyle çalışmaktır. Biz böyle düşünüyor ve çalışıyoruz, böyle düşünmeye ve çalışmaya da devam edeceğiz.” ifadesini kullandı.

ÇORUM HABER’E GÜVEN
Tacettin Demirer, açıklamasını şu şekilde noktaladı:
“Çorumlu hemşehrilerimizin dikkatle takip ettiğini bildiğimiz ÇORUM HABER gazetemiz vasıtası ile bu gelişmeleri ve düşüncelerimizi yine Çorumlu hemşehrilerimizle paylaşmak istedik. Bu vesileyle tüm Çorum kamuoyuna en derin saygılarımızı sunuyoruz.”
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim