Demer (Değerler) Ortaokulu, 2015 yılı Kasım ayında yapılan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı’nda 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi olan Muhammed Emin Arayıcı, Bora Yetkin ve Muhammed Osman Odabaş isimli öğrencilerini altınla ödüllendirdi.
Her üç başarılı öğrenci için dün Demer (Değerler) Ortaokulu’nda ailelerinin de katıldığı bir ödül töreni düzenlendi.
Okul Müdürü Muharrem Özkan, yoğun ve tempolu bir yıl geçirdiklerini ve öğrencilerin bu başarıyı fazlasıyla hak ettiklerini belirterek, düzenli ve disiplinli çalışmanın mükâfatını aldıklarını söyledi.
Muharrem Özkan, “Gerek bireysel, gerekse kitlesel başarıda Çorum’un en başarılı okulu olma unvanını taşımamızda emeği geçen öğretmenlerimize, velilerimize ve tüm öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.” dedi.
Okul Müdürü Özkan ayrıca bugün (30 Haziran) başlayan özel okul kayıtlarının 14 Temmuz’a kadar süreceğini ve 15-25 Temmuz tarihleri arasında ise yerleştirme işlemleri için tercih alınacağını anımsatarak, tercih döneminde profesyonel destek almak isteyen tüm öğrencileri okullarına beklediklerini söyledi.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim