Edinilen bilgilere göre, Deliler köyünde yaşayan Kadir K. ait ambarda bulunan seyyar kablolardaki kaçak nedeniyle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler ambarı kapladı. Ambardan dumanlar yükseldiğini gören köylüler itfaiyeyi arayarak yardım istedi. İhbar üzerine köye çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. Kısa sürede kontrol altına alınan yangın daha da büyümeden söndürüldü. Yangında 1 adet traktör, 690 saman balyası, 1 römork, 60 torba hayvan yemi, 1 adet pulluk, 1 adet hızar motoru, yanarak kullanılamaz hale gelirken, ambar sahibi Kadir K.’da yaralandı. Kadir K. hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Yangında yaklaşık 25 bin TL maddi hasar meydana geldi.
Olayın duyulmasının ardından AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ve bir grup partili Deliler Köyü’nü ziyaret etti. Yangınzede Kadir K’yı ziyaret eden Anaç ve partililer geçmiş olsun dileklerinde bulunarak yangın hakkında bilgi aldı.
Yangında herhangi bir can kaybının olmamasının en büyük tesellileri olduğunu dile getiren Anaç, “Yangında maddi hasar oluşsa da can kaybımız yok. Allah, ülkemizi ve milletimizi bu ve benzeri afetlerden korusun” dedi.
(İHA)

Editör: TE Bilisim