Ev ve işyerlerinde ortam ısısını muhafaza eden ve yüzde 55 oranında ısı tasarrufu sağlayan dekoratif sıva malzemesi artık Çorum’da.
Karakeçili Mahallesi Alaybey Sokak No: 90/C (Anafen Dersanesi yanı) adresinde faaliyet gösteren Ridas Dekoratif Yalıtım firması, sıva şeklinde duvara ve tavana uygulanabilen dekoratif malzemeyi Çorum halkının hizmetine sunuyor.
Kış mevsiminde dışardaki soğuğu içeriye vermeyen, yaz mevsiminde ise sıcaktan etkilenmeyen dekoratif ısı ve ses yalıtım malzemesi hakkında bilgiler veren firma sahibi Uğur Kölegöz, ürünün aynı zamanda mekana da estetik bir güzellik kattığını söylüyor.
Ürünün oda duvarlarına ve tavana uygulanması halinde yüzde 55 oranında ısı tasarrufu, yüzde 45 oranında da ses yalıtımı imkanı sağladığını belirten Kölegöz, “Isı tasarrufu sağlayan özelliği ve hijyenik yapısı ile Avrupa’da çok tercih edilen bir ürün. Elyaf, tutkal, kumaş, kadife, iplik parçacıkları ve köpük malzemeden üretilen dekoratif sıva malzemesi, duvara ve tavana uygulanabiliyor. Yangından etkilenmeyen sıva malzemesinin, duvara uygulandıktan sonra 3 yıl kirlenmeme özelliği de var. 3 yıl sonunda ise elektrikli süpürge ile kolaylıkla temizlenebiliyor” diyor.
Dekoratif malzemenin Kütahya’da üretildiğini ve 300’e yakın renk ve desen çeşidinin bulunduğunu belirten Kölegöz, “Malzeme ve işçilik dahil metrekaresi 15 liradan başlayan fiyatlarımızla, ev ve işyerlerinin bir bölümünü veya tamamını dekore ediyoruz. Bir daireyi en geç 4 gün içerisinde teslim ediyoruz. Ayrıca bina yalıtım, alçı, boya, dekoratif tavan, asma tavan, duvar kağıdı ve kartonpiyer işleri ile de Çorum halkına hizmet veriyoruz” diyor.
Nem ve rutubete dayanıklı soft harç ürünlerinin de bulunduğunu ifade eden Uğur Kölegöz, ürünler hakkında detaylı bilgi almak isteyen tüm Çorum halkını Alaybey Sokak’ta bulunan ana bayilerine ve Osmancık Caddesi Abdibey Camii karşısında hizmet veren şubeleri Yavuz Yapı Market’e davet ediyor.
(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim