Önce çalışmanın geçirdiği süreç ve devam edecek olan çalışmalar ile ilgili video sunumunun yapıldığını programda Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, “Çorum’da eğitim kalitesi arttırma projesi kapsamında “her okulun bir projesi var” dedik ve okullarımız proje çalışmalarına yoğunluk kazandı. Güzel çalışmalar yapılmakta öğretmen-öğrenci-velinin birlikteliğinin olması okullarımıza önemli katkı sağlamaktadır, emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.
Okul Müdürü Sabriye Esen ise yaptığı konuşmada, hazırlanan oyunun değerler eğitimi çalışmaları olarak başladığını belirterek, “İlk oyun kardeşlik-sevgi-sorumluluk okulumuzda ve öğrencilerimize, ikinci oyun arkadaşlık, yardımseverlik, dürüstlük okulumuzda velilere-öğrencilere, üçüncü oyun ise selamlaşmak, paylaşmak, yardımlaşmak, hoşgörünün sunumunu da sizlerle paylaşmak istedik” şeklinde konuştu.
Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Şube Müdürü Özcan Kuşçu, Okul Müdürü Sabriye Esen, bağımsız anaokulları müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin beğeni ile izlediği oyun Buharaevler MTAL okul öncesi öğretmeni D.Hilal Kırış tarafından yazıldı.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim