Belediye ile birlikte öğrencilere yönelik çok sayıda proje gerçekleştirdiklerini ifade eden Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, “Siz gençlerin bu projelere katılmaları önemsiyoruz. Daha mutlu daha başarılı bir gelecek sizin görüşlerinizle gerçekleşecektir. Sizlerle başaracağız. Güçlü olana saldırı kaçınılmazdır. 15 Temmuz bunun bir örneğidir. Halkımızla, öğrencilerimizle, kadın erkek her yaştan vatandaşlarımızla 15 Temmuz’da savunmamızı yaptık. İnşallah yarınlar bugünlerden daha iyi olacak. Hepinize saygılar sunuyorum” diye konuştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül ise büyük bir toplumsal gelişim ve değişim yaşadıklarını belirterek, “Öğrencilerimizle bir aradayız. Manevi değerlerimizi sizlerle birlikte tekrar ayağa kaldırmak bizim görevimiz. Biz daha önce 12 Eylül’ü yaşadık. Sizler 15 Temmuz’u yaşadınız. Ülkenin savunması söz konusu olduğunda hepimiz şehit olacak konumdayız. Gençlerimiz için en iyi hizmeti yapma gayreti içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

3 yıldır devam eden “Saygı, Sorumluluk, Sağlam Çınarlar ve 15 Temmuz Milli İrade” projeleri kapsamında 57 ilkokul ve ortaokulda 36 bin 771 öğrenci, 30 lisede 16 bin 282 öğrenci olmak üzere 87 okuldan 53 bin 53 öğrencinin değerler ile ilgili kısa film izlemelerine katıldığı açıklandı.

(Bülent USLU)

Editör: TE Bilisim