Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hayata geçirilen “Değerler Eğitimi” projesi kapsamında değerlendirme ve kapanış etkinliği düzenlendi.
Bahçelievler MTAL Konferans Salonu’nda organize edilen kapanış etkinliğine Okul Müdürü Halise Akay, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda açılış konuşmasını yapan Halise Akay, yıl içinde oluşturulan “Değerler Eğitimi” ekibinin hazırladığı program dahilinde öğrencilere yönelik “Sorumluluk, Hoşgörü, Dürüstlük, Vatanseverlik, Özgüven, Sevgi, Saygı ve Yardımseverlik” konularında çeşitli toplantılar, yarışmalar ve etkinlikler yapıldığını, bu proje kapsamında bazı değerleri bazı öğrencilerin daha iyi taşıdığının ortaya çıktığını ve projenin oldukça faydalı geçtiğini bildirdi. Akay, başta proje ekibi olmak üzere katkı sağlayan öğrencilere ve velilere teşekkür de etti.
Değerler projesi toplantısı Nazlı Kalender yönetimindeki Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Çorum Şubesi Deyiş-Nefes Korosu’nun müzik dinletisi ile devam etti. Koroya gitarda Gökhan Alkan, bağlamada Bora Gökgöz ve ritimde ise Nazan İçigel eşlik etti.
“Değerler Eğitimi” projesi kapsamında ekipte yer alan Ahmet Biçici, Serpil Yıldırmaz, Zehra Alıcı, Gülbahar Arslan Alkan, Erol Aygör, Gülay Arar ile Müzeyyen Şamlı’ya plaketleri verilen törende fotoğraf yarışmasında dereceye giren Emine ediz, Belemir Karakuş, Simge Parlar, İrem Eke, Hilal Özaydın ve Bahar Köstekli’ye ise ödülleri okul idarecileri tarafından verildi.
Okulun 9/B sınıfından Ayten Alkan’ın “Güzelleme” isimli şiiri okuması ile devam eden etkinlik Değiş-Nefes Korosu semah ekibinin gösterisi ve serginin gezilmesiyle son buldu.



(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim