Kooperatif binasında yapılan Arefe Duası’na AK Parti Çorum Milletvekili Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ve Toprak Sanayicileri Kooperatifi Başkanı Çetin Başaranhıncal ile kooperatif üyeleri katıldı.
Arefe duası öncesi konuşan AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, darbe girişimine değinerek, “Birlik ve beraberliğimizin neler yapabileceğini 15 Temmuz gecesi bütün dünyaya gösterdik. Bu birlik ve beraberliğimizi ebediyen devam ettirmeliyiz” diye konuştu.
Darbe girişiminin izlerinin, iş dünyası ile birlikte omuz omuza vererek çözülebileceğini kaydeden Milletvekili Ceylan, ticari hayatta bu gibi süreçler sonunda sıkıntıların yaşanabileceğini ve bu gibi durumların elbirliği ile aşılacağını ifade etti.
Ahmet Sami Ceylan son olarak, bayramların birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olan özel günler olduğunu kaydederek, toprak sanayicilerin Kurban Bayramı’nı kutladı.
TSO ve Toprak Sanayicileri Kooperatifi Başkanı Çetin Başaranhıncal ise ziyaretlerinden dolayı AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’a teşekkür ederek, Çorum halkının ve toprak sanayicilerinin, Kurban Bayramı’nı, sağlık ve mutluluk içerisinde geçirmeleri temennisinde bulundu.
Konuşmaların ardından Emekli Din Görevlisi Fikret Çıplak’ın okuduğu Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, okunan dua ve sohbetinin ardından sona erdi.



(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim