Darbe girişimi sonucunda şehit olan Başkomiser Yurtseven’in cenazesi Ankara'da son yolculuklarına uğurlandı. Kocatepe Camii'nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazına şehit yakınları başta olmak üzere MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan ile vatandalar katıldı.
Protokol üyeleri namazın ardından şehit Başkomiser Yurtseven’in babası Muharrem, annesi Lazife, eşi Hilal, 23 yaşındaki kızı Elif ve 21 yaşındaki kızı Kübra Yurtseven’e taziyelerini sundular. Şehit Yurtseven’in kızları Elif ve Kübra Yurtseven törene özel harekat üniforması ile katıldı. Cenaze araçlarının geçişi sırasında şehit Bülent Yurtseven’in eşi ve kızları şehidi tekbirler eşliğinde asker selamı ile uğurladı. Şehit Başkomiser Bülent Yurtseven’in naaşı Cebeci Polis Şehitliği’nde toprağa verildi.
HİTİT’TEN TAZİYE
Hitit Üniversitesi Rektörlüğü tarafından da bir taziye mesajı yayınlanarak Başkomiser Bülent Yurtseven’in kızı Elif Yurtseven’in İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi olduğu hatırlatılarak şehide Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dilekleri iletildi.
(İHA)
Editör: TE Bilisim