Çorumlu işadamları Kenan Aydın’ın kızı Damla ile Mustafa Gökboğa’nın oğlu Alper önceki akşam düzenlenen düğün töreni ile dünyaevine girdi.

Genç çiftin düğünü 13 Ekim 2018 Cumartesi akşamı Yıldızpark Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Psikolog Damla Aydın ile işadamı Alper Gökboğa’nın düğününe Aksaray Vali Yardımcısı, Çorum eski Vali Yardımcısı Şahin Bayhan, Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bektaş, Yargıçlar Sendikası Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Kayseri Hakimi Nuh Hüseyin Köse ve eşi Sabriye Köse, CHP eski İl Başkanı Hasan Suvacı, İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Özgür Kılıç başta olmak üzere Aydın ve Gökboğa ailesinin, eş, dost ve akrabaları ile çok sayıda davetli katıldı.

Çiftin nikahını Belediye Evlendirme Memuru Erdem Sakınmaz kıyarken, nikah şahitliklerini ise Eda Nur Mert, Tuğçe Naz Yılmaz, Ozan Koçak ile Atakan Aksoy yaptı. Çift salona girdiklerinde iki özel şarkı eşliğinde dans ederken, daha sonra da Zeybek oynadılar. Nikah töreninden sonra ise pasta kesimi gerçekleştirilen düğünde davetliler geç saatlere kadar ilimizin tanınmış sanatçılarından Nergis Ay’ın şarkılarıyla doyasıya eğlendiler.

ÇORUM HABER, Ayten-Kenan Aydın ve Sevgi-Mustafa Gökboğa çiftlerini kutlar, Damla ile Alper’e ömür boyu mutluluklar diler.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim