Ankara’daki Çorumlu Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇORSİAD) Başkanı Veysel Tank ile Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri ortak bir yazılı açıklama yaparak, “15 Temmuz 2016 gecesi, Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize, demokratik parlamenter sistemimize ve Milletin birlik ve beraberliğine kasteden ihanet çetesinin hain darbe girişimini nefretle kınıyoruz” dediler.
ÇORSİAD’ın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:
“Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Siyasi Partiler, yüreği Vatan sevgisiyle dolu asker ve polisimiz ile Türk Milletinin kararlı ve dik duruşu, ülkemiz üzerinde yapılmış karanlık planları bozmuş, FETÖ’ cü hainler emellerine ulaşamadan bozguna uğratılmıştır.
Türk Milleti yine düşmanlarına tarihe yazılacak bir ders vermiştir. Tüm dünyaya örnek olan birlik ve beraberliğimizin Ülkemizin istikbaline ışık tutacağına inanıyor, bu birliğe karşı girişilecek her türlü saldırıya karşı Milletimizin ve seçilmiş siyasi iradenin yanında olacağımızı bir kez daha yineleriz.
Demokrat ve özgür Türkiye için canlarını feda eden güvenlik güçleri ve sivil vatandaşlarımıza Allah’ tan rahmet, ailelerine sabır ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.”
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim