Bu branşta, Uzm.Dr. Ayfer Cerit, Uzm.Dr. Caner Keser ve Uzm. Dr. Zühal Gülsüm Şimşek’in ardından Uzm.Dr.b Ahmet Tunç’un da katılımıyla uzman hekim sayısının 4’e çıktığını ifade eden Başhekim Dr. Bilgili, Çorum halkına kaliteli sağlık hizmeti sunmayı ilke edindiklerini tekrarladı.

Başhekim Dr. Gökhan Bilgili, “Alanlarında uzman, deneyimli ve halkımız tarafından tercih edilen hekim kadromuzla Çorum halkına olduğu kadar çevre il ve ilçelerden gelen hastalarımıza da kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti vermekteyiz. ’’ diye konuştu.

1976 yılında Konya’nın Bozkır ilçesinde doğan Uzm. Dr. Ahmet Tunç, İlk-orta ve lise öğrenimini Bozkır’da tamamladı. 1994 yılında Antalya Akdeniz Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi eğitimine başlayıp, 2000 yılında mezun oldu. 2000 yılında Van Yüzüncüyıl Üniversitesi K.B.B. Hastalıkları bölümünü kazandı, ama ihtisasa başlamadı. 2001 yılında Konya Selçuk Üniversitesi İç Hastalıkları bölümünü kazanıp 2005 yılında İhtisasını tamamladı.

Konya Bozkır ve Aksaray Ortaköy devlet hastanelerinde çalıştı. Konya Özel Anıt ve Konya Özel Selçuklu hastanelerinde görev yaptı. Son dört yıldır Elitpark’ta çalışıyordu.

Alanında oldukça deneyimli bir hekim olan Tunç; diyabet (şeker), tansiyon, solunum yolu enfeksiyonları, romatizmal hastalıklar, tiroit, kansızlık ve kan hastalıkları, karın ve mide ağrısı, vitamin eksiklikleri ve tedavileri alanlarında uzmanlaşmış bulunuyor. Dr. Tunç, evli ve iki kız çocuğu babası. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim