İYİ Parti Sungurlu Belediye Başkan Adayı olan Abdulkadir Şahiner, esnaf ziyaretlerini sürdürdü. Başkan Şahiner son olarak Çankırı Caddesi esnafı ve vatandaşlarla biraraya geldi. Yeni dönem Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte esnafı ziyaret eden Başkan Şahiner, esnaf ve vatandaş tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Esnafla oturup, sohbet eden Başkan Şahiner, sorunları hakkında bilgiler aldı.

“Yaptığımız ziyaretlerimizden sağolsun esnafımız hizmetlerimizden çok memnun olduklarını ifade ediyorlar” diye konuşan Şahiner, “Gerçekten insanlar bizleri sevgiyle bağırlarına basıyorlar. Sungurlu insanına yapılacak güzel hizmetler için, bizlere şevk veriyorlar. İlçemizi vatandaşlarımızla birlikte yönetiyor, ortak akılla doğru projeler geliştiriyoruz. Sungurlu için daha yapacak çok işimiz var.

Vardığımız her yerde Allah’a şükürler olsun kabul görüyoruz. Sağ olsun esnafımız hizmetlerimizden çok memnun olduklarını ifade ediyorlar. İnşallah 31 Mart 2019 gülen tarafın biz olacağımızdan şüphemiz yok. Gerçekten insanlar bizleri sevgiyle bağırlarına basıyorlar. Sungurlu insanına yapılacak güzel hizmetler için, bizlere şevk veriyorlar” diye konuştu.

“Yandaşlara kaymak değil, Sungurlu’ya kaynak üretme derdindeyiz” diye konuşan Şahiner sözlerini şöyle sürdürdü: “Hayatının 51 yılını Sungurlu’da geçirmiş biri olarak, ilçemizin her sokağını, caddesini avucumun içi gibi biliyorum. Sorunlarını, insanlarını, geçmişini biliyorum. İlçemizi vatandaşlarımızla birlikte yönetiyor, ortak akılla doğru projeler geliştiriyoruz”

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim