Böylesi karanlık bir dönemde Cumhuriyeti korumak ve gelecek nesillere aktarmanın her Cumhuriyet yurttaşının görevi olduğunu belirten Çiftçi, Atatürk’ün “Cumhuriyet; fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli koruyucular ister” sözü ışığında bugün her zamankinden daha güçlü bir şekilde cumhuriyet değerleri etrafında kenetlenme günü olduğunu söyledi. Yalçın Çiftçi, “Ulusumuz, sahip olduğu tarihi tecrübe ile bu karanlık oyunlara, Cumhuriyet rejimi dışındaki yönelimlere asla izin vermeyecektir.

Atatürk’ün çağdaş bir cumhuriyet kurmak demek, milletin insanca yaşamasını bilmesi, insanca yaşamanın neye bağlı olduğunu öğrenmesi demektir sözleri Cumhuriyet’in temel amacını en iyi şekilde anlatmaktadır. Genel Sağlık-İş olarak kararlılıkla sürdürdüğümüz insan onuruna yaraşır bir yaşam ve çalışma koşulları mücadelemizin temel dayanağı da Cumhuriyet rejiminin ta kendisidir.

Genel Sağlık-İş; Cumhuriyet’in kazanımlarını korumak ve sonsuza kadar yaşatmak için tüm çabayı gösterecektir. Bu anlayış ve kararlılıkla, Cumhuriyetimizin kurucusu Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını saygıyla anıyor, Ulusumuzun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim