Eski Kültür Bakanı, CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, önceki gün CHP Çorum İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere’ye geçmiş olsun dileklerini iletti.
CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere ve çok sayıda partilinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Sağlar, “İlçe başkanımıza yapılan saldırıyı kınamak ve CHP’nin birlik beraberliğini, dayanışmasını göstermek için Çorum’a geldim” dedi.
CHP Çorum Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere’nin yaşadığı saldırının ülke genelinde yaşanan olaylardan bağımsız olmadığını savunan Sağlar, ülkeyi talan edenlerin CHP’lilere yönelik saldırılarda başı çektiğini belirterek, Çorum’da da aynı hareketin yapıldığını kaydetti. CHP’lilere son zamanlarda saldırı furyası başlatıldığını vurgulayan Sağlar, “Recep Tayyip Erdoğan ve onun şürekâsı AKP’lilerin saldırısına dur demeliyiz” ifadesini kullandı.
CHP’nin güçlü bir misyonunun olduğunu söyleyen Sağlar, “Emperyalizme karşı mücadele veren ve Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran anlayışın partisidir CHP. Biz onlardan asla korkmadık. Onları yendik ve Cumhuriyet’i kurduk. Şimdi Cumhuriyet’i yok etmek isteyenler var. Ülkeyi kan gölüne çeviren Recep Tayyip Erdoğan’ın anlayışıyla da mücadele etmesini biliriz” şeklinde konuştu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim