IPA IV İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı “ Okul ve Yetişkin Eğitimi Personelinin Mesleki Gelişimini Desteklemek Suretiyle Eğitimde Kalitenin Artırılması Projesi” kapsamında desteklenmeye hak kazanan Erasmus Plus Ana Eylem 1 (KA1) Okul Eğitimi Personel Hareketliliği projeleri için Ankara’da başlangıç toplantısı yapıldı.
Toplantıya okulun proje koordinatörü Erol Çivikgedey katıldı. Toplantının açılış konuşmasını Türkiye Cumhuriyeti Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanı Mesut Kamiloğlu yaptı. Çok sayıda Ulusal Ajans uzmanın konuşmacı olarak katıldığı toplantıda proje yönetimi, proje uygulamaları, bütçe kullanımı, europass hareketlilik belgeleri ve hareketlilik araçları ve kullanımı gibi konularda katılımcılara bilgiler verildi.
Cumhuriyet Anadolu Lisesi fizik öğretmeni Erol Çivikgedey tarafından hazırlanan ‘CLIL ( Content and Language Integrated Learning) Metodolojisinin Farklı Disiplinlerde Uygulanması’ adlı projenin toplantı ve faaliyetleri geçen Nisan ayında İspanya’da Galiçya bölgesinin Lugo şehrinde IES Nosa Señora dos Ollos Grandes okulunda gerçekleştirildi.
Bir hafta süren proje çalışmalarına Cumhuriyet Anadolu Lisesi Okul Müdürü Şule Toksoy başkanlığında, fizik öğretmeni Erol Çivikgedey, Görsel sanatlar öğretmeni Mustafa Burhan Esen, Sanat Tarihi ve Görsel sanatlar öğretmeni Pervin Özmen, İngilizce öğretmeni Yasin Karakoç ve Rehber öğretmeni Türkan Bostancı olmak üzere altı kişilik bir ekip katıldı.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim