Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilecek İl Başkanlığı kongresi ile ilgili mahalle teşkilatlarına bilgilendirmede bulunan İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir; “İçerde ve dışarda dört bir yanı düşmanla çevrili olan ülkemizin Afrin’e operasyon düzenlenerek terör örgütlerine karşı mücadele edildiği bu süreçte dualarımız ordumuzla, Mehmetçiğimizle. Ya rabbi ordumuzu muzaffer kılsın. Terörle mücadele konusunda dimdik bir şekilde mücadele edip dünyaya meydan okuyan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu mücadelesinde bizler de AK Kadınlar olarak her zaman yanındayız. Kurtuluş Savaşı’nda Nene Hatun olup, 15 Temmuz’da Şerife Boz olup mücadele eden Türk kadını her daim ülkesinin güvenliği ve huzuru için mücadele etmeye hazırdır” dedi.

28 Ocak’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilecek İl Başkanlığı Kongresi’nde yerlerini alacaklarını belirten Demir, “Cumhurbaşkanımızın dünya lideri olarak düşmanlara karşı böyle güçlü ve dik durabilmesi ona destek veren ve her zaman yanında olan güçlü teşkilatlar ve gönüllülerle oluyor. Bizler de yerelde gönüllülerin birlik ve beraberliği ile güçlü bir teşkilat olursak partimiz de Uluslararası arenada güçlü olur. Her birimiz bir zincirin halkası gibi birbirimize bağlıyız birimiz zayıf düşersek tüm zincir kopar. Biz AK Kadınlar da bu zincirin halkası olarak İl Başkanımızın her zaman yanında güçlü bir şekilde duracağız. Çorum’daki AK Parti’ye gönül vermiş tüm kadınları 28 Ocak’ta İl Başkanlığı Kongresine bekliyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yaptıkları sosyal faaliyetlere ve projelere ilişkin bilgilendirme yapan Demir, şu şeklide konuştu:

“Gerek teşkilatlanma, gerekse kadınlara ve çocuklara yönelik sosyal çalışmalar ile her zaman insanların gönüllerinde yer almaya çalıştık. Önümüzdeki süreçte gerçekleştireceğimiz iki güzel projemiz var. Bunlardan biri Hitit Üniversitesi ve KOSGEB işbirliği ile gerçekleştireceğimiz ve 60 kadının faydalanacağı girişimcilik kursu. Bu kursla kadınların girişimcilik konusunda donanımlı bir şekilde olmaları sağlanarak kadınların ticaret hayatında karşılaşacakları riskleri ve dezavantajları bilerek ekonomik anlamda da güçlü olmalarını sağlamayı umut ediyoruz. Bir diğer projemiz de “Sevgi İzi Projesi”; bu proje ile çocuklar, engelliler ve Alzheimer hastalarının tüm iletişim ve kimlik bilgilerinin kayıtlı olduğu emniyet tarafından verilen 5 haneli bir numaradan oluşan bir veri havuzu oluşturup bu insanlarımızın kollarına o numaralarını dövme yaptırmayı planlıyoruz. Kadın Kolları kongremiz öncesinde bu projelerimizi tamamlayarak insanların hayatlarında küçük de olsa bir mutluluk sebebi olup onların hayır dualarını alabilmeyi amaçlıyoruz.”

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim