Karadağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılımıyla yapılacak olan İl Kongresi’nin hazırlığı için ilçe belediye başkanları, ilçe teşkilat yöneticileri, il ve ilçe gençlik kolları başkanları, kadın kolları başkanları ve teşkilat yöneticileriyle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı 16 Nisan halk oylaması öncesinde 10 Nisan’da düzenlenen mitingde ağırladıklarını anımsatan Karadağ, “O zaman 70 bin kişi ile karşılayarak kırılması zor bir rekor kırmıştık” dedi.

Şu anda teşkilat olarak ana gündemlerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Çorum ziyareti olduğunu kaydeden İl Başkanı Karadağ, “Çorum olarak Cumhurbaşkanı’na teşekkür borcumuz var. Bu teşekkür borcunu ödemek için 28 Ocak günü kitlesel ve coşkulu bir şekilde karşılamalıyız” ifadelerini kullandı.

Başbakan Binali Yıldırım’ı coşkulu bir şekilde karşıladıklarını ve bunun neticesinde 500 milyon liralık Kırkdilim projesinin gerçekleşmesi yönünde adımlar atıldığını belirten Karadağ, “Büyük yatırımlar bu dönemlerde geliyor” şeklinde konuştu.

Teşkilat çalışmalarının da istikrarlı bir şekilde devam ettiğinin altını çizen Karadağ, bunun dışında Çorum’a yatırım gelmesi noktasında da çalıştıklarını dile getirdi.

Önemli bir BMC heyetinin 16 Ocak’ta Çorum’a geleceğini söyleyen Karadağ, Çorum’a yatırım gelmesi noktasında her türlü çalışmayı yaptıklarını ifade etti.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim