AK Parti İl Başkanlığı tarafından TSO Fuar Kompleksi’nde gerçekleştirilen iftar yemeğinde konuşan Ceylan, tarihin en önemli seçimine az bir süre kaldığını kaydederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Çorum’un AK Parti’ye bu seçimde de yüksek oranda oy vereceğini söylediğini ve bu açıdan daha çok çalışmak gerektiğini vurguladı.

Çorum’un AK Parti’ye Türkiye ortalamasından 10 puan daha fazla oy verdiğini dile getiren Ceylan, bu seçimde daha fazla oy toplayabilmek için partililere büyük görev düştüğünü anlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüştüğünü aktaran Ceylan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 24 Haziran seçim çalışmalarının nasıl gittiğini sorduğunu, kendisinin de çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini, Çorum'un her zaman olduğu gibi AK Parti'ye yüksek oranda oy vereceğini ifade ettiğini dile getirdi. Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimine az bir süre kaldığını belirten Ahmet Sami Ceylan. “Ulaşabildiğimiz her bir insana ulaşıp destek isteyeceğiz ve sandıkları patlatacağız” diye konuştu. (Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim