Toplantıda Cumhurbaşkanı ve AK Partinin kurucu lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Nisan tarihinde Çorum’a geleceğini belirten Karadağ, bunun kendileri için büyük ve tarihi bir gün olduğunu vurguladı. Erdoğan’ın 6 yıl aradan sonra Çorum’a geleceğini kaydeden Karadağ, bu durumdan mutluluk duyduklarını anlattı.

Geliş haberinin alınmasının ardından hemen seçim koordinasyon merkezini topladıklarını ve acil bir toplantı yaptıklarını anlatan Karadağ, 16 Nisan’da milletin de teveccühü ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın parti ile hasretinin giderileceğini söyledi.

“DARALAN KOMİSYONLARLA ÖZEL İDARE 234 BİN LİRA KARA GEÇECEK”

Grup toplantısında komisyon üyelerini belirlemek için görüştüklerini anlatan AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ; meclisin çalışmalarına aynı hız ve verimlilikle devam edeceğini anlattı.

İl Genel Meclisi’nin yaptığı yatırımlarla ülkede örnek gösterildiğini dile getiren Karadağ, işlevini yitirmiş olan bazı komisyonları tekrar kurmama kararı aldıklarını, ayrıca komisyonların üye sayısının da 3’e indirilmesine karar verdiklerini ifade etti.

Yapılan üye indirimi ile Özel İdare’nin yıllık 234 bin lira kazanç elde edeceğini söyleyen Karadağ, bu paranın da hizmetlerde kullanılacağını kaydetti.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim