Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Milletvekili Adayı M. Akif Aras, Üçtutlar Mahallesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti. Osmancık 1. Sokak ve Alaybey Sokağı gezener esnaflara hayırlı işler dileyen Aras, esnaflara Cumhur ittifakını anlatırken, seçimlerde destek istedi.

İl Başkanı Arslan Kaynar’ın da yer aldığı ziyaretler sırasında açıklamalarda bulunan Aras, Cumhur İttifakının Türk ve Türkiye düşmanlarının korkulu rüyası olarak tarihin en stratejik ve isabetli kararlarından birisi olarak milli vicdanlarda cevap bulduğunu ifade etti.

İttifak yerine ihtilaf diyenlerin, imana dudak büküp ihanete el sallayanların, cumhur yerine curcuna, cumhur yerine cümbüş, yükseklik yerine çukurluğu tercih edenlerin, elbette milli iradenin ne dediğini anlayamayacağını kaydeden Aras, cumhurun ittifak ruhunun amaç ve kapsamını göremeyeceklerini, görseler de hazmedemeyeceklerini dile getirdi.
Cumhur İttifakının, 7 Ağustos Yenikapı ruhundan ilham ve duruşunu aldığına vurgu yapan Aras, “Cumhur İttifakı bizzat cumhurun ta kendisidir, Cumhuriyet’in kader çizgisidir” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim