Türkiye de henüz yeni yeni tanınmaya başlayan hem pizza hem de kafe hizmeti verebilen İtalyan tarzı restoranların ilklerinden biri olan CrakersPizza’nın Türkiye’deki 13. Şubesi Bahabey Caddesi Kız Meslek Lisesi yanında hizmete girdi. Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Sait Türünci ve ÇORUMSİAD Başkanı Murat Kılıçoğlu başta olmak üzere çok sayıda davetlinin katıldığı açılış dua edilmesi ve kurdela kesilmesi ile gerçekleştirildi.

CrakersPizza Genel Müdür Yardımcısı Türünci, Pizza&Cafe gibi ülkemiz için yepyeni bir konseptle 2008 yılında İtalyan lezzet danışmanlarıyla faaliyete geçen firmalarının 2014 yılında yeni ortaklarla büyümeye başladığını, Napoli tarzı lezzet formülleri ile dikkat çeken pizzalarının yanında makarna, salata, çorba, aperatif çeşitler, tatlı, kahve türleri ve soğuk içeceklerle de Çorumlulara hizmet vereceğini bildirdi.

Çorum’da şubeleşmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek 8 ilde ve 13 şubede 260 çalışanları bulunduğunu vurgulayan Türünci, 220 yılına kadar 50 şube ve 1000 çalışan hedefi ile hizmetlerine devam edeceklerini, ayrıca Batum, Tiflis başta olmak üzere Almanya, Hollanda ve KKTC’de de fizibilite çalışmalarına başladıklarını anlattı.

Açılışın ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Ayrıca Bahabey Caddesi No: 3 adresinde pizza ve cafe olarak hizmet verecek olan Crakers Pizza, sabah 10.00 gece 02.00 saatlerinde, her salonunda 80 kişiye aynı anda hizmet verebileceği, kapanışa kadar paket servis imkanı bulunduğu belirtildi.

(Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim