Türkiye Kamu-Sen Çorum İl Temsilcisi Selim Aydın ile beraberindeki konfederasyona bağlı sendikaların şube başkanları İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu’yu ziyaret etti.
Yakın bir tarihte göreve getirilen Emniyet Müdürü Kolcu’ya başarı dileklerini ileten heyet, Türkiye gündemi ile ilgili de sohbette bulunarak, yaşanan terör olaylarından dolayı başsağlığı dileklerini iletti.

“MÜZAKERE SÜRECİ ARTIK TAMAMLANMALI”

Türkiye Kamu-Sen Çorum İl Temsilcisi Selim Aydın, terör olaylarının bir daha yaşanmaması için çözüm sürecinin biran önce sonlandırılması gerektiğini söyledi.
Aydın, “Türkiye Kamu Sen, Türkiye Cumhuriyeti’nin üniter yapısının bozulmaması adına tavır alan, her fırsatta bu mücadelenin içerisinde bulunan ve Emniyet Teşkilatı’nın yanında olan bir sivil toplum örgütüdür. Kamu çalışanları olarak bu zor günlerde birlik ve beraberliğimizin bozulmaması gerektiği düşüncesindeyiz. Büyük bir sivil toplum örgütünün mensupları olarak, terör örgütlerine can suyu olarak gördüğümüz müzakere sürecinin artık tamamlanması gerektiğini düşünüyoruz. Emniyet Teşkilatlarımızın ve ordumuzun önünün açılması ve bununla ilgili her türlü tedbirin alınarak, bu üzüntü verici olayların son bulması arzusu içerisindeyiz. Yiğit evlatlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve Emniyet Teşkilatı’mıza başsağlığı diliyoruz. Allah gücünüzü artırsın” diye konuştu.

“SİZİN ARKANIZDA YÜCE TÜRK MİLLETİ’NİN EVLATLARI VAR”

Türk Büro Sen Çorum Şube Başkanı Sami Çam da; 450 bin üyesi bulunan Türkiye Kamu Sen’in bu süreçte Emniyet Teşkilatı’na her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti.
Çam, “Türkiye Kamu Sen olarak; 450 bin üyesi ile Emniyet Teşkilatı’mızın ve ordumuzun arkasındayız. Bu süreçte üzerimize düşen neyse, her türlü göreve hazırız. Devletimizin ve sizlerin yanındayız. Bugün Şırnak’tan 5 şehit haberi aldık. Türkiye Kamu Sen olarak başından beri çözüm sürecinin ihanet süreci olduğunu savunduk. Geldiğimiz noktada keşke haklı çıkmasaydık. Ama maalesef bu noktaya geldik. Rabbim ordumuza ve sizlere güç, kuvvet versin. Unutmayınız ki; sizin arkanızda yüce Türk Milleti’nin evlatları var” diye konuştu.

“HERKES ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ YAPMALI”

İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu ise; böyle hassas bir dönemde hükümet yetkilileri ile sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapması gerektiğini söyledi.
Kolcu, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışında olan bir milletin evlatlarıyız. Bu çerçevede faaliyetlerimizi yürütmek durumundayız. Herkes üzerine düşen görevi yapması gerekiyor. 72 milleti bir gören bir anlayışla hareket ettiğimiz müddetçe hiçbir problemimiz olmaz. Bu ülkenin evlatları olarak, ülkemize sahip çıkarsak hiçbir sıkıntımız kalmaz. Böyle bir dönemde öfkemiz, aklımızın önüne geçmemelidir. Bizler ayakta olmalı ve dik durup yürümeliyiz” diye konuştu.
(Onur MÜLAZIM)

Editör: TE Bilisim