Saadet Partisi Çorum 1. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Bölükbaş, AKP Hükûmeti’nin “Çözüm süreci” adı altında yürüttüğü müzakereleri sert bir dille eleştirerek, “Çözüm süreci diye bize yutturmaya çalıştıkları şey, çözümsüzlük girdabıdır. Bizim evlatlarımızı şehit edenlerle, 30 bin kişinin katili olan bir alçakla nasıl müzakere yapılabilir? Mehmetçik, böyle bir ülke için şehit olmadı.” dedi.
Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi’nin 7 Haziran Genel Seçimleri’nde Millî İttifak adıyla ve Saadet Partisi çatısı altında yarışacak olan Çorum Milletvekili Adayları Ahmet Bölükbaş ve Osman Tavlı, seçim çalışmaları kapsamında Çorum Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’ni ziyaret ettiler.
Çorum Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Cafer Eker’in ev sahipliğinde dün gerçekleşen ziyarette Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, Büyük Birlik Partisi Merkez İlçe Başkanı Aziz Döngel ve çok sayıda Dernek üyesi, şehit ve gazi yakını da hazır bulundu.
Ziyarette konuşan Saadet Partisi Milletvekili Adayı Ahmet Bölükbaş, Kurtuluş Savaşı’nda mücadele veren ecdadın, tam bağımsız ve millî-manevî değerlere bağlı bir ülke kurduğunu belirterek, “Ancak ne yazık ki bugün geldiğimiz nokta, ecdadımızın ve şehitlerimizin ruhunu sızlatmaktadır. Ecdadımız, evlatlarının katilleriyle müzakere masasına oturulan bir ülke için şehit olmadı. 30 yıldır teröre kurban giden evlatlarımız, çözüm süreci kandırmacasıyla kendi katilleriyle pazarlık yapılsın diye şehit olmadılar.” diye konuştu.
7 Haziran Genel Seçimleri’nde Millî İttifak için destek isteyen Ahmet Bölükbaş, çözüm sürecini, “Çözümsüzlük girdabı” şeklinde adlandırarak şöyle devam etti:
“Kendi aramızda birlik ve bütünlüğümüzü sağlayamazsak ecdadımızın ve tüm şehitlerimizin ruhu sızlamaya devam eder. Yürütülen çözümsüzlük girdabından bir an evvel kurtulmalıyız. Çözüm gayet basittir. Çözüm; inananların kardeşliğidir. Millî Görüş olarak biz, Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda mücadele eden ecdadımızın değerlerini temsil ediyoruz. Sizler bu vatana evladını feda etmiş, yüreği acılı insanlarsınız. Millî Görüş’ü siz anlamazsanız, hiç kimse anlamaz. 7 Haziran Genel Seçimleri, ülkemiz ve çocuklarımızın geleceği açısından hayatî önem taşımaktadır. Saadet Partisi’ne verilen her bir oy, Çanakkale’de Seyit Onbaşı’nın 265 kiloluk top mermisini kaldırması kadar değerlidir. O nedenle seçimlerde sizlerin dualarını ve oylarını bekliyoruz.”
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim