Dershanecilik sektörünün 1 Eylül 2015 tarihi itibariyle son bulacağını anlatan Gökgöz, günümüz eğitim sektöründe öğrencilerin; okul, dershane, etüt merkezi arasında mekik dokumaktayken bundan sonra koşuşturmanın son bulacağını tüm bunların Pınar Çözüm Temel Lisesi’nde bulabileceğini kaydetti. Çözüm Dershanesi’nin çeyrek asırlık bilgi birikimi ve kurumsal alt yapısının temel lise olgusu içinde yoğrulacağını söyleyen Hamit Gökgöz, “Böylelikle öğrencilerimiz daha başarılı olacaktır; Çünkü öğrencilerimiz bu ülkenin geleceğidir. Pınar Çözüm Temel Lisesi’nde MEB’in öngördüğü program uygulanacaktır. Fakat sürekli öğrencilerin üniversite hedefleri göz önünde bulundurulacaktır. Bu doğrultuda öğrencilerimize sınava hazırlık için ek kaynaklar verilecektir. Çözüm Dershanesi olarak öğrencilerimizin akademik başarısı için akıllı tahta uygulamasını Çorum’da ilk uygulayan kurumuz.
Pınar Çözüm Temel Lisesi’nde tam gün eğitim sistemi uygulanacaktır. Daha dolu bir alt yapıya sahip olacaklardır. Lise eğitiminin ilk yıllarından itibaren üniversiteyi hedefleyerek eğitimlerini sürdüreceklerdir.
Hafta içinde ve hafta sonunda ders müfredatı uygulamaları, ders çalışma ve soru çözme etüdü uygulamaları, deneme sınavları yapılacaktır. Öğrencilerimiz eğitim adına aradıklarını –rehberlik, danışmanlık, eğitim koçluğu gibi-Pınar Çözüm Temel Lisesinde bulabileceklerdir. Dolayısıyla velilerimiz ve öğrencilerimiz bu tür ek yüklerden kurtulacaklardır.
Hedefi olan ve iyi bir gelecek planlayan tüm öğrencileri Pınar Çözüm Temel Lisesi bünyesinde görmek isteriz” dedi.
Editör: TE Bilisim