ÇOSİAD’ın 19.’ncu olağan genel kurulu haftasonu gerçekleştirildi. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda önceki gün yapılan genel kurulda derneğin yeni yönetim kurulu ve diğer organları için seçim yapıldı.

Açılış, yoklama ve divan heyetinin belirlenmesinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile süren genel kurulda Yönetim Kurulu faaliyet raporları okunarak ibra edildi. Denetleme Kurulu raporunun okunarak ibrasının ardından ise 2016 yılı bilançosu ele alındı. 2017 tahmini bütçe ve aidatların görüşülerek karara bağlandığı kongrede dilek ve temennilerin ardından ise seçimlere geçildi.

Buna göre 11 asil, 11 yedek yönetim kurulu ile 3 asil 3 yedek denetim kurulu ve yüksek danışma kurulu üyeleri belirlendi.

Seçim sonucunda oluşturulan yeni yönetim kurulu kendi arasında ilk toplantısını yaparak görev dağılımı yaptı. Yapılan görev dağılımı sonucunda Hayri Şamlı ÇOSİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirildi.

Hayri Şamlı başkanlığında oluşturulan yeni yönetimde Muharrem Sarıaslan, Zafer Kayılı ve Bülent Demirci Başkan Yardımcısı, Cemil Gazel Muhasip Üye, Mustafa Yağlı, Yurdagül Sivri, Şeref Urgen, Macit Çabuk, Mehmet Kılıç ve M. Emin Doğrucu ise Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı.

ÇOSİAD Yüksek Danışma Kurulu ise Atilla Erdemli başkanlığında oluşturulurken, kurulda Arif Tenekeci ve N. Bülent Onur Başkan Yardımcısı, A. Fikret Bilal, Hacı Ömer Unculu, İsmail Kayılı, İsmet Şamlı, Mahmut Köksal, Mustafa Duduoğlu, Tevfik Akpınar ve Turgut Taç ise Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldılar.

ÇOSİAD Denetleme Kurulu ise Mahmut Köksal, Mehmet Emin Türker ve Mustafa Boyraz’dan oluştu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim